alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1.5 kg ürü | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
30 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
5 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 kg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1 csapott mokkáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 mokkáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |