alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
20 dkg spenót | 18 | 2.3 | 0.3 | 1.8 | 6.3 | 0 |
4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
12 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
3 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
30 dkg füstöltkolbász | 315 | 14.5 | 28.3 | 0.2 | 0 | 132 |
30 dkg lencse | 335 | 26 | 1.9 | 53 | 10.6 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |