A finomra vágott hagymát az olajon megpároljuk, majd a csíkokra vágott sertéshúst átsütjük rajta. Közben fokhagymával, babérral, sóval és borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a darabokra vágott zöldbabot és mindig, csak kevés ... tovább
A felhevített olajon átsütjük a kézzel darabokra tépkedett paradicsomot, rádobjuk az alig lecsepegtetett zöldbabot, a zúzott fokhagymát, a kis kockára vágott chilit, majd megsózzuk és lefedjük. Kis lángon, néha átforgatva pároljuk ... tovább
Az olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát. Felöntjük a sűrített paradicsommal, beledobjuk a zöldbabot és a fokhagymát, majd ráöntünk annyi vizet, amannyi éppen ellepi. Sózzuk, borsozzuk, kevés cukorral ízesítjük és puhára ... tovább
A bacont kockára vágjuk és zsírjára sütjük. A pörcöt félretesszük, majd a zsiradékon megpirítjuk a finomra vágott hagymát. A vékony csíkokra metélt húst jól átsütjük benne, közben sóval, borssal és a zúzott fokhagymával ... tovább
A vékonyra szeletelt szalonna felével borítsuk be az alufóliával bélelt diszkosz alját. Rétegezzük rá a vékonyra szelt burgonya és az ujjnyira vágott zöldbab felét. Öntsük rá a a zúzott fokhagymával, sóval és borssal ... tovább
2 evőkanál olajon megpirítjuk a rizst, majd hozzáadjuk a vékony karikára vágott újhagymát, a zöldjével együtt. Ha ez is összesült, belekeverjük a fűszereket , a zúzott fokhagymával és az ujjnyira vágott zöldbabbal együtt két ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és ceruzányi csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd az ötfűszerrel elkevert liszttel elkeverjük. A felesleget leszitáljuk. Adagonként, a felhevített olajban, megpirítjuk és tálba szedjük. A maradék ... tovább
Egy evőkanál olajon megpirítjuk a rizst, majd sózva, borsozva felöntjük két pohár vízzel. A szokásos módon puhára pároljuk. Közben, a félretett olajon, megpirítjuk a finomra vágott hagymát, beleszórjuk a mélyhűtött ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát. Rádobjuk a darált pulykacombot. Kevergetve, ezt is jól megpirítjuk. Kevés vizet hozzáadva párolni kezdjük. Közben beleszórjuk a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A ... tovább
A felkockázott szalonnát megpirítjuk, majd a finomra vágott hagymát átsütjük rajta. Beleszórva a kockára vágott húst, kevergetve fehéredésig sütjük. Fűszerezzük és kevés vízzel felöntve, fedő alatt, kis lángon félpuhára ... tovább