Az olajban az apró kockára vágott szalonnát megpirítjuk, rádobjuk az almareszelőn lereszelt zöldségféléket, átforgatjuk és belekeverjük a darált marhahúst. Jól keverjük szét, a húsmorzsák ne maradjanak egyben. Ha a hús ... tovább
A kacsát megnyúzom és feldarabolom, amennyire lehet kicsontozom, a csontot, bőrt és az aprólékot elteszem a mélyhűtőbe. Levesnek jó lesz. A felkockázott libaháj zsírját kisütöm és 4 evőkanálnyiban megpárolom a finomra aprított ... tovább
A felforrósított olajban, a feldarabolt aprólékot, a karikára vágott leveszöldséget és az apróra vagdalt hagymát jól megpirítjuk, majd felöntjük másfél liter vízzel, beleszórjuk a fűszereket és takarékon forralva puhára ... tovább
A bőrös kacsamellet vékonyra szeleteljük, majd sóval, borssal meghintjük. A wokban, felhevített olajban , kis adagokban ropogósra sütjük. Lecsepegtetve, félre tesszük és melegen tartjuk. A sütőzsiradékban, nagyját leöntjük, de ... tovább
A belsőségeket tisztítsuk meg gondosan, majd vágjuk csíkokra és jól mossuk meg. A zsírt forrósítsuk meg bográcsban, dobjuk rá a félfőre vágott hagymát és pároljuk meg, ha összeesett ,a máj kivételével keverjük bele a ... tovább
A zúzát megtisztítjuk, gondosan megmossuk és felnegyedeljük. A bográcsba dobjuk a felkockázott szalonnát, majd zsírjára sütjük, megpároljuk rajta a félfőre vágott hagymát. A zúzát és köményt belekeverve, fehéredésig sütjük, ... tovább
A húst 5 cm hosszú, kisujjnyi csíkokra vágjuk. Az olajon a finomra vágott hagymát megpirítjuk, majd paradicsompürét belekeverjük és hozzátesszük a húst. Sóval, törött borssal fűszerezzük és kevés víz hozzáadásával, félig ... tovább
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk és zsírjára sütjük, majd a finomra vagdalt vöröshagymát megpirítjuk rajta. Ekkor rádobjuk a ceruza vastagságú darabokra vagdalt húst és azt is megpirítjuk. Kevés víz hozzáadásával ... tovább
Az olajon aranysárgára pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd rászórjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot. Rövid pirítás után beleforgatom a lebőrözött, kicsontozott és kockára vágott pulykacombot. Fehéredésig sütöm, ... tovább
Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük és a finomra aprított hagymát megpirítjuk rajta. Rádobjuk a csíkokra vágott pulykamellet és fehéredési sütjük. Hozzákeverjük a kockára vágott paprikát, paradicsomot, a zúzott ... tovább