Tegyük a koktélrákot egy szűrőedénybe, öblítsük le hideg vízzel, és csepegtessük le. Ha még fagyos, addig csorgassuk rá a hideg vizet, míg fel nem enged, majd fél percig lógassuk, szitában, forrásban lévő vízbe.
Tegyük egy ... tovább
Először készítsük el a tésztát. A sütőt melegítsük elő 175 fokosra. Egy tálba mehet az összes hozzávaló, keverjük el alaposan, de ne dolgozzuk szét, aztán kikent formába öntve tegyük be a melegbe. Az én kerek formám 18 cm ... tovább
A salotta hagymát nagyon finomra vagdaljuk, a gyömbért megtisztítjuk és lereszeljük, majd a hozzávalókkal marináddá keverjük. A krokodilhúst szeletekre vágjuk és a pácba téve egy éjszakán át hűtőben tartjuk. Másnap ... tovább
Az almát hámozd meg és kockázd fel, a narancsok belsejét levestől, húsostól vájd ki ( alaposan ), tedd a gyümölcsöket egy fazékba, locsold meg a citrom és lime levével és főzd min. egy óra hosszáig. Kavargatás közben fűszerezed ... tovább
A rukkolát megmossuk és leszárítjuk, a koktélparadicsomokat és az olajbogyókat félbe vágjuk.
A többi hozzávalót habosra keverjük és összeforgatjuk a zöldfélékkel. Azonnal tálaljuk. ... tovább
Vágjuk finomra a lilahagymát és a korianderzöldet. A paradicsomot és a chilit magozzuk ki és aprítsuk kis kockákra. A lime levét csavarjuk ki. Vágjuk félbe az avokádókat és távolítsuk el a magokat. Kanalazzuk ki a héjából, és egy ... tovább
A tarjaszeleteket gyengéden kiverem, megborsozom és az erős feketekávéból, whiskyből és olajból kevert pácba teszem, majd egy napig állni hagyom. Lecsepegtetve, grillrácson, mindkét oldalát, kb. 8 perc alatt, pirosra ... tovább
A puha vajat habosra keverjük a finomra vágott zöldfűszerekkel, a lime levével, lereszelt héjával és a zúzott fokhagymával, ízlés szerint sózzuk, majd fóliába tekerve 2 ujjnyi rúddá formázzuk és mélyhűtőbe ... tovább
A paradicsomot és az uborkát meghámozzuk, kimagozzuk, a húsukat kockára vágjuk. Hozzáadjuk finomra aprított hagymát. A mangót félbe vágjuk, magját kiszedjük és meghámozzuk, szintén kockára vágjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Ráfacsarjuk ... tovább
A halfilét megnyúzzuk, kiszálkázzuk és centis kockára vágjuk, majd leöntjük a lime-ok kicsavart levével, sózzuk, borsozzuk, hozzáöntjük a tabascót és a szójaszószt és összeforgatjuk. egy napra, jól lefedve hűtőbe tesszük. A ... tovább