alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
70 dkg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
15 dkg főtt füstölt sonka | 308 | 15.7 | 27 | 0.2 | 0 | 82 |
30 dkg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
20 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
15 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
1 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 teáskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
25 db savanyúkáposzta levél | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 kg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |