alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csipet gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
2 csipet kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 db bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 db gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
1/4 fej kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
1 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
3 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 kg húsos karajcsont | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |