alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
2 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
80 dkg marhahús közepes zsírtartalmú | 205 | 19 | 14 | 0.6 | 0 | 75 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg sütőmargarin | 618 | 0 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
50 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |