alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
15 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
4 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 csomag réteslap | 348 | 11.6 | 1.2 | 72.1 | 0.7 | 0 |
5 dkg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
10 dkg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 dkg pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
8 cl étolaj | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db kakas | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |