alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 kg oldalas | 429 | 12 | 42 | 0.3 | 0 | 72 |
3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál füstölt paprika (csípős) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |