alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
2 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
12 levél zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
40 dkg gesztenye | 167 | 4.8 | 1.5 | 32.6 | 7.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |