alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
4 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 szál paszternák | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál marinált paradicsompaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
1 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 adag citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 adag cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 adag zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |