alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
20 dkg bulgur | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 maréknyi vöröslencse | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 maréknyi kesudió | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |