alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db csirke | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
20 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
10 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
5 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 teáskanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor lestyán | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 igény szerint friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |