alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
ízlés szerint ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
1 liter húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg bambuszrügy | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
10 dkg tofu | 73 | 8.1 | 4.2 | 0.6 | 0.3 | 0 |
10 dkg fafül gomba | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
20 dkg csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál erős pista | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |