alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
8 evőkanál reszelt torma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 adag tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 teáskanál borsikafű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg húsos karajcsont | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
30 dkg leveszöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db farok (sertés) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db köröm | 326 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
1 db malacbelsőség | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
40 dkg malachús | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |