Csirkecsorba (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Igor A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Főétel előtt, Főtt, Sós, Savanyú, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
Az apróra vágott hagymát és a kockára vágott répákat az olajban megfutattjuk. A csirkét feldaraboljuk és hideg vízben feltesszük főni, megfűszerezzük, hozzáöntjük a hagyma, répa keveréket, beledobjuk az ujjnyi darabokra vágott zöldbabot, majd a kockákra vágott burgonyát, végül a zöldborsót. Amikor puhára főtt, hozzáadjuk a paradicsompürét, az apróra vágott zöld lestyánt és citromlével savanyítjuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||