alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
5 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál tökmagolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |