alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
2 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
2 db zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |