Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Zelleres tojáskrém

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 25 perc
Munkaidő: 25 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Előételek 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Főétel előtt, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Sörözés, borozás, Uzsonna, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Tojás, Zöldség, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint fehérbors 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
ízlés szerint citromlé 18 0.2 0 3.1 0 0
2 evőkanál tejföl (20%) 216 3.3 20 3.9 0 110
2 evőkanál majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
2 db zellerszár 17 0.8 0.11 3.8 0.65 0
4 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Apróra vágjuk a főtt tojásokat és a szárzellereket, összekeverjük a többi hozzávalóval, ízesítjük. Egy órát állni hagyjuk, majd tálra halmozva, pirított rozskenyérrel tálaljuk.


Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)