alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál teafű | 121 | 26 | 5.1 | 0.8 | 0 | 0 |
3 evőkanál rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
1 kávéskanál szecsuáni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál kínai ötfűszekeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 teáskanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
4 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
1/2 dl sherry | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 kg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |