alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
igény szerint paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
igény szerint uborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
1 evőkanál tormás majonéz | 234 | 1.7 | 25.1 | 0 | 0 | 53 |
1 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
1 üveg ecetes, hagymás hal | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomag füstölt lazac | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomag füstölt makrélafilé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |