alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 fél fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
80 dkg sertéshús közepes zsírtartalmú | 288 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 68 |
1 kiskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |