| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kg őzgerinc | 102 | 20.8 | 1.9 | 0.4 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 szál angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
| 1 evőkanál zöldbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||