alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 liter bor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
10 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 szem szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db vaníliarúd | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 szem kardamom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
3 dl brandy | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |