| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 db liba nyakbőr | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 50 dkg libamell | 198 | 18.5 | 13.6 | 0.3 | 0 | 84 |
| 50 dkg borjúcomb | 110 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 86 |
| 30 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||