alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
2 dl ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
2 evőkanál Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
2 evőkanál almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 teáskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál hagyma granulátum | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 mokkáskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 mokkáskanál cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |