A zsemlét beáztatjuk a sörbe. A felforrósított vajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd átsütjük rajta, a sózott, borsozott csirkecombokat. A húsalaplét részletekben hozzáöntve, fedő alatt, puhára pároljuk. A puha ... tovább
A lehártyázott karajt felszeleteljük és széleit bevagdossuk, majd fólia alatt, vékonyra kiklopfoljuk. A sonkát ledaráljuk és a tejföllel sűrű masszává keverjük. A hússzeletek közepére evőkanálnyi sonkapépet teszünk és két ... tovább
Egy öt literes uborkásüveget, megtöltünk ferdén bevagdosott bőrösvirslivel, állítva tegyük bele mint az uborkát. Két sorban fér bele. Az üveg aljára, a virsliréteg közé és a tetejére, uborkagyalun leszelt hagymát ... tovább
A báránycombot lehártyázzuk, majd az olaj felével bekenjük, 3 gerezd zúzott fokhagymából és a fűszerkeverék nagyrészéből, sóból és borsból kevert masszával bekenjük. Hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap a sütőzacskóba ... tovább
A fűszerkeveréket, a fokhagymát és az olajat mozsárba tesszük. A sóval és borssal megszórjuk, majd péppé törjük. A csirkecombokba dörzsöljük a fűszerkeveréket. Tepsibe helyezzük, majd a bort aláöntjük. Fóliával lefedve fél ... tovább
Fazékban vizet forralunk és beledobjuk a vöröshagymát, a fokhagymát és a babérlevelet. Megsózzuk és beletesszük a nyúlcombokat. Takarékon, lefedve főzzük 10 percig, majd a lángot eloltva, a lében, hagyjuk kihűlni a húst. ... tovább
A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerekkel, lehetőleg a bőr alá is jusson. Két óra pihentetés után tepsibe tesszük. A fokhagymafejek tetejét és a gyökeres részét levágjuk, majd a combok közé dugjuk. Az olajat és a bort ... tovább
Az olajon aranysárgára pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd rászórjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot. Rövid pirítás után beleforgatom a lebőrözött, kicsontozott és kockára vágott pulykacombot. Fehéredésig sütöm, ... tovább
A habosra felvert tojást összekeverem a tejjel és annyi liszttel, hogy palacsintatésztaszerű masszát kapjak. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítem, végül belekeverem a lereszelt vöröshagymát.
A májakat először lisztbe ... tovább
A pulykamellet felszeleteljük és tenyerünkkel kissé megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. A felforrósított vaj-olaj keveréken, mindkét oldalukat, hirtelen megsütjük. Kiszedjük és melegen tatjuk. A serpenyőben ... tovább