| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 1 csapott kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||