Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Pirított csirkemáj

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Belsőségekből 
Cimkék: Húsételek, Főétel, Reggeli, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Sült, Sós, Meleg, Húsfélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
50 dkg csirkemáj 126 20 3.7 3 0 555
1 fej vöröshagyma  40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
3 evőkanál napraforgó olaj 902 0 99.8 0 0 0
1 evőkanál fűszerpaprika 342 13 4 63 0 0
1 csapott kávéskanál majoránna 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint feketebors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A félfőre vágott hagymát kevés olajon pirítsunk meg. Dobjuk rá a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, szórjuk rá a majorannát. Kevergetve süssük meg, a sütés vége felé szórjuk rá a paprikát és sózzuk.

Sós vízben főtt burgonyával és csalamádéval tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)