A felhevített olajban süssük barnára a kockára vágott marhahúst, majd tegyük félre. A serpenyőbe dobjuk a félfőre vágott hagymát és a vaj felében, kevergetve, kis lángon, úgy, fél óra alatt, aranybarnára pároljuk. Barnítsuk ... tovább
Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, megpároljuk rajta, a finomra aprított vöröshagymát, majd belekeverjük a felcsíkozott pulykahúst és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a darabolt gombát és rövid pirítás után ... tovább
Az olaj felén megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd zsírjára sütjük rajta a zúzott fokhagymával, majoránnával, sóval és borssal ízesített, vékonyra szelt hagymát. A többi olajjal kikenünk egy tepsit, beleterítjük a ... tovább
A bacon felével kibéleljük a diszkosz alját, elterítjük rajta a felkarikázott hagyma, paprika és paradicsom felét. Sózzuk, borsozzuk és meghintjük a fűszerekkel. A vékonyra szelt és gyengéden kivert hús következik. Rászórjuk az ... tovább
Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a kis kockára vágott hagymát, pulyka felsőcombot hozzáadva összepirítjuk. Belekeverjük, a finomra metélt paprikát, paradicsomot, a fűszereket, majd a borral felöntve, kis ... tovább
A hozzávalókat felszeleteljük és a szalonnával kibélelt diszkoszba rétegezzük. A rétegeket meghintjük a zúzott fokhagyma és vágott petrezselyem keverékével és sózzuk, borsozzuk. A felénél meghintjük a sajt egyharmadával. A ... tovább
A nyelvet megmosom és kuktában, párolóbetéten, 1-1 deci vizet és a bort aláöntve, rádobva a babért és némi sót puhára párolom, ez kb. 20 perc, majd a bőrét lehúzom, és vékony csíkokra vágom. A gombát megtisztítom, és ... tovább
A vékony szeletekre vágott tarját sóval, borssal meghintjük, majd a tenyerünkkel gyengéden kinyomkodjuk és a felhevített zsíron mindkét oldalát átsütjük. A húst kiszedjük és félre tesszük. A zsiradékban a finomra vágott ... tovább
A nyulat feldaraboljuk és a zsíron pirosra sütjük. Rászórjuk a finomra vágott vöröshagymát és a lisztet, majd addig sütjük, amíg a liszt nyers színe eltűnik. Ekkor hozzáadjuk a babért, a fokhagymát, a sót, a borsot és a ... tovább
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megfuttatjuk. Rátesszük a vékony szeletekre vágott gombát, majd sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel ízesítjük. A vesét gondosan megtisztítjuk, felszeleteljük, majd forró ... tovább