A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk és két evőkanál olajon, hirtelen, körbesütjük. A taginébe rakosgatjuk. A megmaradt olajon megpároljuk, a félfőre vágott hagymát, a vége felé hozzáadva, a darabolt fokhagymát. A csirkehúsra ... tovább
A mellfiléket vékonyra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd a lisztbe, a felvert tojásba és a reszelt sajtok keverékébe panírozzuk. Egy kerek tortaformát a szalonnával kibélelünk, úgy hogy a széleken túllógjon, a bundázott ... tovább
A brokkolit és a karfiolt rózsáira bontjuk, sós vizben roppanósra főzzük és egy üvegtál aljára tesszük. A csirkemellet apróra vágjuk, az olajon megpirítjuk és rászórjuk a zöldségre. A tejfölt a bazsalikommal, kakukkfűvel és a ... tovább
A hagymát felszeleteljük és margarinon/vajon megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt csirkét és a félbe vágott aszalt szilvát, sózzuk ízlés szerint. Amikor a húst megsült, felöntjük a borral. Pár perc után, hozzáadjuk a ... tovább
A húst kicsontozzuk, majd felkockázzuk. A cukkinit felkarikázzuk. A fokhagymát lereszeljük és összekeverjük a pác hozzávalóit. A csirkemellkockákat és a cukkinikarikákat a pácba forgatjuk és két órára hűtőbe tesszük. ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és lapjában félbe vágjuk. A tenyerünkkel gyengéden megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk, majd az egy evőkanál olajban elkevert curryporral megkenjük. Negyed órát állni hagyjuk és a többi olajban elősütjük. ... tovább
A csirkéket tisztítás után átöblítem és lecsöpögtetem. Belsejüket sóval bedörzsölöm, majd a grillsütő nyársára húzom. Kívülről az olajjal bekenem, minden oldalán megsózom és megsütöm.
Idénysalátával tálalom. ... tovább
Az olajba belekeverem a megtisztított, lereszelt vöröshagymát, a ledarált diót, a zúzott fokhagymát, egy citrom kifacsart levét és reszelt héját, az ételízesítőt és a borsot. A csirkét kívül-belül megtisztítom, feldarabolom, ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és középen felszúrjuk. A diót szárazon megpirítjuk, majd ledaráljuk. A zsemle héját lehámozzuk, a belét elmorzsoljuk. A zsemlebelet elkeverjük a darált dióval és ketté osztjuk. Az egyik felét elkeverjük ... tovább
A csirkeszárnyakat az alaplében, majdnem puhára főzzük, majd kihűtjük. A többi hozzávalóból szószt keverünk, némi főzőlé hozzáadásával. Végül a leszárított szárnyakat beleforgatjuk és bő olajban kisütjük.
Előételnek ... tovább