alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kiskanál sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál chili pehely | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 teáskanál koriander (mag) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
40 dkg aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
8 db csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |