alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2.5 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
5 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál szódabikarbóna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott evőkanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
40 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |