alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1/2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej fehérhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csomó metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
70 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |