alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |