alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
5 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
1 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg szárazkolbász | 274 | 16.3 | 22.9 | 0.3 | 0 | 100 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db paprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
80 dkg csirkeszárny | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |