alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 adag bakonyi barna kenyér | 245 | 8.5 | 0.8 | 50.6 | 7.5 | 0 |
2 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
10 dkg mozzarella sajt | 274 | 14.7 | 22.5 | 2.8 | 0 | 37 |
10 dkg aszalt paradicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |