alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1/2 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
6 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
4 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
15 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |