A sóskát váltott vízben alaposan mossunk meg. A
levelek szárát szakítsuk le, majd a megtisztított
sóskát újból megmosva vágjuk csíkokra. Egy lábosban melegítsük fel az olajat és dobjuk rá az
összevagdalt sóskát, fedő alatt, ... tovább
A vastag szárától megtisztított sóskát a felforrósított vajon átpároljuk, a liszttel meghintjük és az alaplével felöntve puhára pároljuk. Sóval, cukorral ízesítve, a botmixer poharába dobjuk és a tejfölt ráöntve ... tovább
Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk és a fehér részét átpároljuk a vajon. Felöntjük a zöldségalaplével és beledobjuk a kis kockára vágott burgonyát. Puhára főzzük, majd botmixerrel áttörjük. Ezután beletesszük a vékony ... tovább
A sertés ritkacsontot tepsibe tesszük és 220 fokra előmelegített sütőben, megforgatva fél órát sütjük. A csontot fazékba tesszük és a tepsibe vizet öntve, nagy lángon felforraljuk. Ha minden feloldódott, a csontra öntjük. ... tovább
A tormaleveleket forrásban lévő vízzel leforrázzuk. Lecsepegtetve félretesszük. A rizst térfogatának megfelelő vízzel leöntve, hagyjuk felforrni, majd fedő alatt hagyjuk kihűlni. Az előre megdarált húst, a tojást, az olajban ... tovább
Az almát és a körtét félbevágjuk, majd a csumáját kiszedjük. Darabokra vágjuk, az uborkával együtt. Mindent a turmixgépbe szórunk és összezúzzuk. Sajtos pirítóssal pompás napindító reggeli. ... tovább