A tojások alját megszúrjuk, majd a sóval és citromlével ízesített vízben 5 percig forraljuk. Még öt percig a forró vízben pihentetjük, végül hideg vízzel átöblítjük és fedő alatt, víz nélkül hagyjuk langyosra hűlni. Ekkor ... tovább
A lazac húsát végigsimítjuk és a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. Tenyérnyi darabokra vágjuk. Megsózzuk és a fűszerkeverékkel bedörzsöljük. A felhevített olajon mindkét oldalát 2-2 percig sütjük. Majd a bőrös felével ... tovább
A sörben keverjük el a mustárt, a zúzott fokhagymát és a rozmaringot. Ebbe a pácba tegyük bele a hússzeleteket, majd egy zárható dobozban tegyük a hűtőbe lehetőleg egy éjszakára. Másnap a húsokat sózzuk, borsozzuk és megkenjük ... tovább