A vajat megolvasztjuk, majd belekeverjük az finomra őrölt fűszereket és a zabpelyhet. A tojást habosra keverjük a fruktózzal, beleforgatjuk a sütőporral és sóval összeszitált lisztet, majd a kihűlt zabpelyhet. Sütőpapírral bélelt ... tovább
"A bolt legjobbja" szerény névre hallgat ez a fűszerkeverék, igazából tényleg minden üzletben, más és más keverék kapható, ebből a remek marokkói fűszerkeverékből. Mi ezekből az összetevőkből állítottuk elő, tessék ... tovább
A cukrot hevítsük, addig, amíg folyékony nem lesz, de, nagyon ne karamellizálódjon és vegyük le a tűzről. Keverjük el benne a mézet, és a likőrt Adjuk hozzá a kanál vajat. Hagyjuk hűlni kicsit. Reszeljük le a narancs héját és ... tovább
A csirkemellet vékony csíkokra vágtam, lehet marha vagy sertéshúst is használni. A leturmixolt pácot beleöntöttem egy tálba és hozzáadtam a csirkemellet. Összekevertem és hagytam pácolódni egész délután a hűtőben, de lehet ... tovább