alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
16 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
15 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
15 dkg füstöltkolbász | 315 | 14.5 | 28.3 | 0.2 | 0 | 132 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |