alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 csipet szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
50 dkg ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |