alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fél zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
5 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 kg ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |