alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db csukafej | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
50 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
50 dkg kecsege | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 igény szerint gyufatészta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |