alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
3 fej cékla | 31 | 1.3 | 0.1 | 5.9 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |