| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 1 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 6 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 50 dkg tengeri hal | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1/2 dl ouzó | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
| 1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||