alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db bőrös hátsó csülök | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db vaníliarúd | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
5 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |