alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg trappista sajt | 365 | 36 | 2 | 50.3 | 0 | 3 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
20 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
20 dkg karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
20 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |