alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
5 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
25 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
20 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
1 fej kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
4 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |