alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 db karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
1 fej karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
1 csokor sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
25 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
2 evőkanál tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
3 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |